Tidigt i höstas såg jag fram emot att få ett lugnt arbetsår, inga stora saker att jobba fram emot, skulle bli skönt att få jobba fram nya arbeten i lugnt tempo.

Så är det dock inte nu, en månad senare har jag än en gång blivit tillfrågad om att delta på på den internationella Konsthantverksmässan i London, Collect 2018, den 22 – 25 februari 2018.

Och så kommer nästa förfrågan, har jag lust och möjlighet att ställa ut på Contemporary Ceramic Center i London i april tillsammans med Maria Kristofersson och Jussi Ojala. Självklart, det är ju något man inte kan säga nej till, man blir alltför smickrad och överväldigad får jag nog säga.
Så nu har jag en hel del jobb framför mig, CCC vill ha 20 arbeten…..!!
Vernissage den 11 april 2018.

Och inte nog med detta, efter nyår kommer man att kunna se mina arbeten på Konsthantverkarna vid Södermalmstorg i Stockholm.
Fick idag reda på att jag har blivit antagen som medlem!

Kan väl tryggt säga att mina lugna arbetsdagar har bytts ut mot ett helt annat tempo,
men så roligt det är!! Att vara i verkstaden och bara bygga vidare och med spänd förväntan öppna nya ugnar med nya glasyrkombinationer.
Med resultat som jag aldrig hade förväntat mig, jag ser verkligen fram emot den här intensiva arbetsperioden nu, innan påsk ska allt vara klart och jag kan förhoppningsvis då få en lugn påsk helg……eller?

Välkomna, hoppas att vi ses!

You will be able to see my work in London two times next spring, first at COLLECT 2018. At Saatchi Gallery, London on 22 – 25th february on the stand of Galleri FORMAT, Oslo, Norway.

Later in April I will have a big show together with Maria Kristofersson an Jussi Ojala (two other well known Swedish ceramic artists) at Contemporary Ceramic Center in London.

Preview wednesday 11th april.

And today I had a message from Konsthantverkarna in Stockholm, a well known gallery of craft. They told me that I had become a member of the gallery and I will be able to show my work in their gallery from january 2018.

I hope to see you, Welcome!