8;de dagen och huvudet har slutat att jobba övertid, jag är mer och mer i nuet och känner mer och mer vad jag har behov av. Just nu stillhet.

Varför är jag här och gör den här retreaten?
Mest för att jag är nyfiken, har alltid intresserat mig för alternativa vägar till hälsa, oftast inga enkla vägar, man får göra en insats och jobba en del. Men då kommer också resultaten och förändringarna. Eftersom jag nu är här låter jag dom jobba med min vänstra arm som jag har haft en skada i sen jag var 12 år. Och har nu muskel smärtor i hela vänstra sidan, inget som hindrar mig i mitt dagliga liv men kroppen bär på det och mycket annat i den vänstra sidan som sakta men säkert kommer upp under behandlingarna som känslor, mycket från barndommen som har gett resultatet av det livet jag lever idag.
Det är mycket som rensas ut både fysiskt och känslomässigt under dessa behandlingar, och livet blir därmed rikare och vackrare med fler nyanser och fler sidor.

Nu återvänder jag till stillheten.

Stillheten varade inte så länge, vi blev bjudna på bröllops lunch, äkta indiskt arrangerat äktenskap. Osäkert om brud och brudgum hade mött varandra tidigare……men vackert och färgstarkt var det och högljutt!