Hösten startar med en utställningen “Collect” på Blås & Knåda, Hornsgatan 26, Stockholm. Det är en presentation av Blås & Knådas monter på COLLECT, The International Art Fair for Contemporary Objects på Saatchi Gallery i London, där jag och 5 andra medlemmar från Blås & Knåda deltog i maj 2014.
Nu får ni här på hemmaplan chansen att se vad vi ställde ut.
Välkomna på vernissage den 30 augusti, kl 11-16.
Jag kommer själv att vara närvarande på Blås & Knåda hela veckan från den 27 – 31 augusti, eftersom jag har mina arbetsdagar den veckan. Så om ni vill träffa mig finns jag där.

Hösten kommer i övrigt att bjuda på fler möjligheter att se mina arbeten.

I oktober kommer mina arbeten att visas i New York under The International Fine Art & Antiques Fair, jag är där representerad genom Brian Haughton Gallery, London.
Här kommer antagligen mina sista fat i porslin att presenteras. Ni kommer att få se mer av dem här och på min hemsida då de är klara.

Jag öppnar separat utställning på Keramiskt Center i Höganäs den 11 oktober. En utställning som har kommit upp på kort varsel. Vilket gör att jag kommer framförallt att visa redan färdiga arbeten som jag har jobbat med sedan 2011 fram till idag 2014.

2015 innehåller ytterligare en utställning på Collect 2015, Saatchi Gallery, London.
Men denna gången deltar jag genom “Widell Project”. Boel Widell Henriksson har plockat ut 8 svenska konstnärer som hon vill presentera för en internationell publik.

Det här blev en kort uppsummering av det kommande året så långt. Mer information om varje utställning kommer, så följ med.

Jag önskar er alla välkomna att besöka mina utställningar om ni har tid, lust och intresse! Jag gläder mig att se er där!