Sommarutställningen “Lerigt” på Tjörnedala Konsthall, öppnar på lördag den 16 juni 2012 och varar till den 29 juli.

Deltagare: Thomas Alexandersson, Börje Berglund, Saga Bikover – Norman, Anne – Beth Borselius, Maria Brusewitz, Maria Börjesson, Louise Ebbmar, Elisabeth Hallström, Jonas Larsen, Krister Nilsson, Marie Olsson, Gunilla Sundström, Johan Thunell, Eva Troedsson, Gerd Zinnerström, Gunilla Maria Åkesson.The Summerexhibition at Tjörnedala Konsthall, Simrishamn, Sweden, opens at saturday 16th of June, 2012.

Exhibitors: Thomas Alexandersson, Börje Berglund, Saga Bikover – Norman, Anne – Beth Borselius, Maria Brusewitz, Maria Börjesson, Louise Ebbmar, Elisabeth Hallström, Jonas Larsen, Krister Nilsson, Marie Olsson, Gunilla Sundström, Johan Thunell, Eva Troedsson, Gerd Zinnerström, Gunilla Maria Åkesson.

Bilder från utställningen med några av de utställda arbetena, det finns fler och utställningen är värt ett besök om du har vägarna förbi Tjörnedala och Österlen i sommar / Photos of some of the works. The exhibition shows several more objects than this, but it is a taste of what it looks like!

Gunilla Maria Åkesson (Gul – Svart – Vit), Elisabeth Hallström (vägg / wall), Maria Brusewitz.

Gunilla Sundström

Louise Ebbmar

Marie Ohlsson

Bilder från monteringen av utställningen denna veckan / Photos from building the exhibition this week.

.