Välkomna till utställningen Northern Lights som öppnar den 12 april 2018 på Contemporary Ceramic Center (CCC) i London. Galleriet ligger mitt emot British Museum och är en del av Craft Potters Association (CPA) verksamhet i UK. Ceramic Review är deras magasin om keramik. Utställningen står fram till den 12 maj.

Utställningen Northern Lights innehåller arbeten av mig dvs min sista arbeten som jag kallar “Vessel no. 1,2,3,4,5,6, – sista numret är ännu inte satt. Samt arbeten av två andra keramiker Maria Kristofersson och Jussi Ojala.

Welcome to the exhibition Northern Lights at Contemporary Ceramics Center, 63 Great Russel Street, London (opposite British Museum). It is open between 12 April – 12 May.

The exhibition contains my latest works of vessels and work by two other well known Swedish ceramic artists, Maria Kristofersson and Jussi Ojala.

Photos by; Peter Carlsson and me