Inte heller i år kommer jag att ställa ut under Konstrundan. Jag har för mycket att göra på annat håll.

Den 12 april kommer jag att tillsammans med keramikerna Maria Kristofersson och Jussi Ojala öppna en utställning på Contemporay Ceramics Center, Russel Street, London (mitt emot British Museum). Utställningen har fått namnet “Northern Lights”
Den utställningen har tagit all min tid nu i vår och jag ska därför ta helt ledigt i påsk helgen och eventuellt besöka mina kollegor istället som har öppet under Konstrundan.

Men jag och Gittan Jönsson, vi brukar ställa ut tillsammans under Konstrundan, hoppas på att återkomma under nästa år i Råkulle Galleri i Brantevik. Om inget oförutsett händer med fler utställningar på annat håll eller något annat.

On 12th april the exhibition “Northern Lights” will open at Contemporary Ceramics Center in Russel Street, London (opposite the British Museum) There will be work by me and two other swedish ceramic artist´s, Maria Kristofersson och Jussi Ojala.
We hope to see you there!