I helgen arrangerades Gave og Interiørmessen i Oslo, jag var med representerad av Galleri Fomat i Oslo med mina arbeten “Shelter”. Hur det har gått vet jag inte i nuläget, men utifrån bilder såg montern väldigt fin ut.

Last weekend The Oslo Design Fair opened, I was represented by Galleri Format Oslo with my works “Shelter”.


Och så kommer utställningen Utvalt till Tjörnedala Konsthall i Baskemölla, vernissage den 5 september, kl 17 – 19. Välkomna!
Det kommer även att arrangeras ett seminar under lördagen, jag ska delta i panelen under samtalet efter seminariet där vi ska samla trådarna av vad seminariet har gett oss. Mer om seminariet nedanför.

The judged exhibition of swedish craft from the south part of Sweden, “UTVALT” (“Selected”) has moved. This time the opening takes place at Tjörnedala Konsthall, Simrishamn, Sweden at 5th september, 17 – 19 pm. Welcome!

I samband med invigningen den 5 september kl 12.30-16.00 genomförs även Utvalt seminarieserie del 2: Handens jobb … ett utövarperspektiv. Mårten Medbo och Åsa Jungnelius föreläser och Gunilla Maria Åkesson och Maria E Harrysson medverkar i det efterföljande panelsamtalet. Jenny Nordberg moderar.

Kostnadsfritt men anmälan krävs, begränsat antal platser!

Mer information hittar du på: www.utvaltiskane.se


Och jag packar mina mina sista arbeten “Translucent” av porslin, till Brian Haughton Gallery, London. Han vill ha allt jag har gjort i sommar för att ta med till New York och The Intenational Show 2015, jag känner mig bara oerhört tacksam……!

I pack and organize my last work I have produced during this summer, “Translucent”, works in porcelain that now are heading for Brian Haughton Gallery, London and the Art, Design and Antiques International Show 2015, New York. I think it is fantastic to have this opportunity!

“Translucent” photo; Peter Carlsson