Så börjar det närma sig att resa till London och delta på COLLECT 2015 i Saatchi Gallery längs King´s Road, London. Det är mitt 3e år som jag är med, i år reser jag med Widell Projects (stand 2:3) som har bjudit in mig samt Hanna Järlehed Hyving, Malin Grumstedt, Lena Andersson, Mari Pårup, Keramik och Paul Grähs och Ulla Forsell, Glas.

COLLECT är en Internationell Konsthantverks mässa som föregår i maj varje år

Vi kommer alla att vara närvarande under de 4 dagarna, ni är välkomna att besöka oss!

I am exhibiting with Widell Projects at COLLECT 2015, Saatchi Gallery, London 8 – 11 May.
Stand 2:3

Widell Projects have invited 7 swedish artists to participate this year, we are Gunilla Maria Åkesson, Hanna Järlehed Hyving, Malin Grumstedt, Lena Andersson, Mari Pårup, Ceramics and Paul Grähs, Ulla Forsell, Glass.

You are welcome to visit us at stand 2:3.