Då är det snart dags för Konstrundan igen. Jag och Gittan Jönsson ska ställa ut tillsammans i Råkulle Galleri, Brantevik. Det samma galleriet som vi tidigare har delat på vartannat år, i år gör vi det tillsammans. Det innebär att ni kommer att möta oss personligen vid olika tider på utställningen. Gittan kommer huvudsakligen att stå under påskhelgen varje dag, jag kommer att vara där några timmar under långfredagen och annandagen. Men så är jag där under hela den sista helgen 10 – 12 april.

Dagliga öppet tider under helgen är kl. 10 – 18.
Under veckan 7 – 9 april, efter överenskommelse mellan kl 13 – 17, ring 0414 – 22006 så kommer någon att öppna galleriet.

Bilden ovan är en liten teaser av vad jag kommer att visa, arbeten ur serien “Shelter”, 2015 och “Still Life” 2014. The Big Mjau får stanna hemma……..