Collect är över för den här gången, det blev verkligen vällyckat. Vi hade en fin monter och responsen bland publiken var stor. Vi mötte kollegor från andra länder, gallerister, samlare och alla andra som är intresserade av konsthantverk. Här är några bilder från Blås & Knådas monter på Collect 2013.

Some photos from Blås & Knådas Gallery at Collect 2013, Saatchi Gallery, London.

http://www.craftscouncil.org.uk/collect/

My works “White – Black – Red” and the glass wall by Ulla Forsell.

In front the mixed work by Gunilla Kihlgren and Mari Pårup, glass and ceramics, my work “White – Black – Red” to the right. Behind is the handblown glass wall by Ulla Forsell and other works behind to the right are by Lena Andersson, Anna Lena Kauppi och Agneta Spångberg.

Works by Anna Lena Kauppi, glass and Agneta Spångberg, ceramics.

In front ceramic works by Lena Andersson, behind Annalena Kauppi, glass and Agneta Spångberg, ceramics.