Välkomnar till “Sommar på landet”, glas och lera av våra ca 50 medlemmar, 9 juni – 18 augusti 2012

Till skillnad från förra årets ”Asfaltsommar” på blås&knåda, föreställer vi oss i år sommaren på landet, med dess äppelblom och falurödfärg, ängsblommor och romantik och dukar upp vackra och inspirerande bord med våra allra bästa saker i glas och keramik. Här hittar du bruksföremål blandat med unika objekt, stort och smått. Här hittar du de unika presenterna till bröllopet och andra kalas, kanske någonting till torpet eller villan. Här finns något för alla!

För alla konsthantverksintresserade är blås&knåda väl värt ett besök! Varje dag har våra besökare möjlighet att träffa minst en av gruppens keramiker eller glasblåsare i butiken och alla kan de berätta initierat om sina olika material. För vartenda föremål har ju en historia

Vi ses på blås&knåda!

Under sommaren har vi öppet tis-fre 11-18, lör 11-16, sön 12-16 t o m 21/6. Därefter stängt midsommarhelgen samt söndagar fr o m 24/6.

Välkommen på vernissage lördag 9 maj kl 11-16!